Over Bram Balk

Ik ben Bram Balk (1983), redacteur en communicatiemedewerker bij Theater.nl.  In het verleden was ik freelance journalist en schreef over de tech-industrie, videogames en het internet. Bij educatieve uitgeverij Deviant heb ik een jaar gewerkt aan de innovatieve lesmethode Startrekenen.

Ook was ik actief voor iCulture en Apple-tijdschrift iCreate. Voor magazine iPhone User heb ik een aantal mooie recensies op mijn naam gezet. Voor Advanced Photoshop maakte ik een paar lijvige achtergrondartikelen en soms werkte ik ook mee aan teksten voor Web Designer, C’T, Chip, CHIP Foto/Video en Foto magazine. Ik heb ontzettend veel workshops en educatieve artikelen geschreven over Apple-computers, fotografie en videomontage.

In het dagelijks leven besteed ik veel tijd aan hardlopen en toneel. In mijn vrije tijd maak ik vaak foto’s, speel rare Japanse videogames en ben niet vies van dikke geschiedenisboeken.

Je kunt mijn twitterfeed bekijken en je abonneren via deze link.
Klik hier om mijn LinkedIn-profiel te bekijken.

Portfolio van Bram Balk

Artikelen

Op aanvraag kun je een selectie krijgen van artikelen die ik voor verschillende magazines heb geschreven. Verder staat er veel werk van mij online. Hieronder staan een aantal voorbeelden.

Theater.nl:

iCreate:

iCulture:

Verder kun je nog een aantal andere artikelen met naamsvermelding vinden via: iculture.nl/author/bram-balk.