Over Bram Balk

Ik ben Bram Balk (1983), redacteur contentmarketing bij VMN Media en werk al bijna veertien jaar in de journalistiek. Ik ben ooit begonnen bij een Photoshop-tijdschrift en tegenwoordig help ik klanten aan mooie sponsored content. Ik word gelukkig van mooie artikelen maken en dat heb ik op veel plekken mogen doen.

Hiervoor mocht ik bijvoorbeeld werken aan een landelijk theaterplatform. Bij educatieve uitgeverij Deviant heb ik gewerkt aan de innovatieve lesmethode Startrekenen.

Ook was ik actief voor iCulture en ik heb jarenlang geschreven voor Apple-tijdschrift iCreate. Voor magazine iPhone User mocht ik een aantal mooie recensies op mijn naam zetten. Ik ben nog steeds trots op die eerste grote reportage over videogame concept art, die ik heb mogen schrijven voor Advanced Photoshop. Verder mocht ik soms ook meewerken aan teksten voor Web Designer, C’T, Chip, CHIP Foto/Video en Foto magazine.

Mijn interesses: de tech-industrie, videogames, theater, geschiedenis, literatuur en tegenwoordig ook zeker de bouw!

Tegenwoordig laat ik het een beetje links liggen, maar als je wilt kunnen je mijn Twitterfeed bekijken via deze link.
Klik hier om mijn LinkedIn-profiel te bekijken. Daar ben ik iets actiever.

Portfolio van Bram Balk

Artikelen

Op aanvraag kun je een selectie krijgen van artikelen die ik voor verschillende magazines heb geschreven. Verder staat er veel werk van mij online. Hieronder staan een aantal voorbeelden.

Theater.nl:

iCulture:

Verder kun je nog een aantal andere artikelen met naamsvermelding vinden via: iculture.nl/author/bram-balk.

iCreate: